tsv

følg meg på facebook

Nyeste innkjøp

 • Publisert: 06.01.2016, 16:00
 • Kategori: tips
 • Jeg kjøpte denne sminke beholderen på glitter, på Black Friday. Er en god stund siden, men jeg vil virkelig anbefale alle dere en slik. Jeg har alltid brukt ekstra tid på å lete etter sminken jeg skal bruke i enten sminke mappa eller i skuffen. Å dette merket jeg etter jeg kjøpte denne, fordi nå bruker jeg 5 min mindre på å fikse meg. Den er oversiktlig og har plass til en del. Elsker den!

 • Publisert: 06.01.2016, 16:00
 • Kategori: tips
 • 26 kommentarer
 • My little white angel

 • Publisert: 03.01.2016, 15:30
 • Kategori: tips
 • Hei og godt nyttår. I morgen er det skole, jeg både gleder og gruer meg til å starte igjen. Jeg gleder meg så til å se jentene igjen, har savnet de veldig. Men til overskriften, i julegave fikk jeg noe jeg har ønsket meg veldig. Dette søte lille kameraet som skriver ut bilder rett etter du har tatt de. Mange mener de er bortkastet, men jeg syns de er så gøy. Man får bare en sjanse på å ta bildet. Du trykker på knappen så skriver det ut med en gang, bildet får du ikke se før det er ferdig. Du vil se at bildet begynner å bli synlig etter 10 sec. Men om jeg husker rett bruker det 10 min på å bli helt ferdig. På baksiden er det små tall som viser hvor mye film det er igjen i kameraet. På bildet ser dere at jeg har 1 bilde igjen å ta. Jeg fikk også 2 10x2 pakker med film (40) bilder. Så kan glede med til ting som skal skje i 2016.

  For meg som er så alt for nøye med bildene jeg tar, er dette mitt moro kamera og speilrefleksen er seriøs kamera. Sitter like spent hver gang jeg venter på at bildet skal bli synlig. Syns det blir like fint hver gang. 

  Det er også 5 innstillinger på linsa som er hus, sky, lite sol, mye sol og hi-key. Kameraet hjelper deg å velge innstillingen som passer til lyset, det ser man at det er et oransje lys i innstillingen på kameraet. Du kan velge en annen innstilling, feks om kameraet lyser på hus, kan du velge overskyet. Jeg har bare tatt 10 bilder så jeg er fortsatt ny på dette. Jeg har ikke lært så mye om hvordan innstillingene er, så jeg tar de som kameraet anbefaler. Jeg har sett litt på videoer på youtube og funnet ut litt, hvis dere har noen tips til meg så tar jeg gjerne imot de. Jeg vil virkelig anbefale dere som ønsker dere et slikt å kjøpe det. Det er så gøy! Med mindre du må se bildene før du skriver dem ut, er sinnsykt dyr for film.
  Har du et slikt kamera eller ønsker du deg et?

 • Publisert: 03.01.2016, 15:30
 • Kategori: tips
 • 10 kommentarer
 • bloggtips

 • Publisert: 14.04.2015, 15:26
 • Kategori: tips
 • Hei, i dag tenkte jeg og dele mine bloggtips med dere. Håper at tipsene kan være til hjelp

  Få bedre blogg og kanskje lokke til flere lesere

  1. Ha et fint og ryddig design
  Folk liker ryddig, og hvordan designet ser ut er første inntrykket av bloggen din. Hvis det er rotete så frister det ikke å lese, og det er synd fordi bloggen din kan være kjempe bra! Jeg er veldig kresen på dette, feks hvis jeg ser en blogg med designene som ligger her inne på blogg.no sier jeg neitakk og krysser meg ut. Rett og slett fordi jeg blir deppa av de designene

  2. Sett deg mål
  Hvilken gruppe er det du vil nå ut til? Er det noe du er interessert i som feks mote eller trening, skriv om det. Da vil folk som er interessert i dette lese bloggen din, og du har større sjanse for flere lesere med et "tema" enn bare og skrive om hverdagen. Jeg blander tips, anbefalinger, foto og hverdag i bloggen min.

  3. Rop ut!
  På instagram, snap, face, twitter osv. Jeg viser mine innlegg ved og dele de i blogg grupper på facebook, det er mange grupper, jeg er bare med i de gruppene som er lukket fordi jeg ikke vil spamme facebook vennene mine. Men det er supert til og få flere lesere. Helst ha bilde med, og ikke bare del linken. Da vil folk bare ignorere linken din! Her er sidene jeg er med i : Norske bloggere! , Få flere bloggleserer! , Blogg norge, BLOGGERE, bloggere - del din blogg og få flere blogglesere

  4. Innlegg
  Fokuser på skrivingen, minst mulig skrivefeil. Plis ikke bland for mye engelsk inn, det er veldig plagsomt og litt fjortis syns jeg. Selv om jeg snakker slik så skriver jeg ikke slik. Skal du skrive noe langt så bruk avsnitt! Det er veeeldig tungt å lese en lang tekst uten avsnitt. 

  5. Bilder
  Ha bilder som fyller innlegget, jeg bruker mine i 800. Det blir veldig fort rotete om man legger ut et bilde som er kjempe lite. Og VARIER bildene dine, tar du mye bilder av deg selv varier hvordan du ser ut. Altså det jeg mener; ikke stå på samme måte og ha samme ansikts uttrykk på bildene, eller bakgrunn. Da føles det som at du egentlig legger ut et bilde hele tiden og blir veeeldig fort kjedelig. Nå sier jeg ikke at du ikke skal smile på alle bildene, men prøv å variere litt på hvor du tar de osv.

  6. leserne 
  Vis at du setter pris på leserne dine, får du en kommentar, kommenter tilbake. Da føler leserne seg mer satt pris på. Eller let litt etter andre blogger og kommenter på deres blogg. Men unngå å bare skriv ha en fin dag, så kult håper du kan ta en titt innom min blogg eller noe lignende, jeg hater slike kommentarer fordi jeg vet at de gir egentlig faen, de vil bare at jeg skal dra innom bloggen deres. Les innlegget, skriv en respons på det og ta med ha en fin dag videre etter responsen. Det er så utrolig mer koselig og man får mer lyst til og komme på bloggen din.

   

  Ideer til hva du kan skrive
  Jeg har ofte lagt ifra meg bloggen i noen dager fordi jeg ikke har noe og skrive om, og hverdagen min er det samme egentlig så det blir veldig lett kjedelig. Men nå har jeg samlet litt man kan skrive om.

  -Outfit
  - Latest ista
  - Spørsmålsrunde, 50 spørsmål
  -Ukens flause, glede osv
  -Et fint bilde du har tatt eller bildedryss
  -Meninger eller noe du brenner for
  -Tips og anbefalinger av sminke, klær, mat, nettbutikker, listen er lang
  -Innkjøp hvis du har kjøpt deg noe fint, trenger ikke å være noe mye
  -Videoer
  -Vis rommet ditt
  -DIY
  -Vis hvordan du har forandret deg på 1 år 
  - Har du noe du ikke bruker, kjør igang en konkurranse  

  Håper dette hjelper hvis noen av dere har skrivesperre, ha en fin dag videre :) • Publisert: 14.04.2015, 15:26
 • Kategori: tips
 • 2 kommentarer
 • hits